Blogger Backgrounds

Friday, 21 October 2011

kawan lama . . .

salam blog.

kali nih aku nak story pasal membe.
bukan pasal membe tikam blakang or pape. just a friend.
nih nak story pasal seorang membe aku time aku skolah teknik kat 
Sekolah Menengah Teknik Seberang Perai, Pulau Pinang.


okay. kawan aku ni berjantina lelaki. full name die, aku tak tau sgt lah.
yang aku tau name die Hafiz. aku baru-baru nih ade add die kat
facebook. tu pun secara tak sengaja terjumpe facebook die.
and nasib baiklah aku cam sikit muka dia.
kalau tak, sampai kesudah aku tak add dia. hahaha



name facebook dia nih pelik sikit.
watari blues ckoji.
haaaaaa..pelik kan? aku pun tak tertanya kenapa dok
letak nama aneh tuh. ade sejarah ke nan nama tu?
entah lah. nnt aku try tanya dia.

aku ada tnya dia, dia knal aku dr form 4 or form 5.
dia kata maybe form 5.
okay. time form 5, dia class 5 kejuruteraan elektrik 1.
dak pandai! haahaha
aku plak 5 kejuruteraan mekankal 2.
class paling harok !

hehehehe, aku happy lah kawan nan die nih, even aku tak kenal die sangat
and die pun cam aku jugak, tak kenal aku sangat, tapi
tak bermakne kitrang tak boleh kawan rapat kan?
yelah, dulu time skolah stakat tegur-2 
biasa ja. hehehe bukan nya nak sembang ape
sangat pun.hehehe

yang best and buat aku terharu tu, even kitrang tak rapat,
die still engat aku ! hahahahaa
thanks a lot lah weh !

aku rasa tu je kot nak cite pasal mamat nih. hahahaa
nak cite byk pun, tak boleh
sebab aku bukan tau sgt pun pasal die nih. hehehe
yang aku tau, die skarang study kat 
Universiti Pertahanan,
and dia study kat universiti nih dalam
Engineering in Electrical & Electronic ( power )



sekian corat coret aku pasal my ex-schoolmate/teknik.

No comments:

Post a Comment