Blogger Backgrounds

Saturday, 4 February 2012

I'm so sorry.

Assalamualaikum and salam sejahtera semua. 
ewahh..macam nak bagi ucapan plak kan ? haha
korang semua macam mana ? sihat kah ? haha 

okay, straight to the point..
tajuk hari ni kena sangat sangat dengan apa yang amoy nak luah kan.
Amoy nak minta maaf dekat awak-2 semua sebab dah lama tak menulis blog.



 I know
some of you guys ni bila online je, mesti buka blog amoy kan ?
sorry sangat ye. I'm too busy this semester. haihhh...sampai
amoy jatuh sakit banyak kali dalam sem ni sebab terlalu banyak
kerja and tekanan.

bukan niat untuk amoy nak memperanak-anak-tiri-kan blog ni, 
tapi masa tak mengizin amoy untuk menulis blog. 
masa tido pun tak cukup ini kan masa untuk menulis blog. haihh..
I'm so sorry for once again.
wink-wink ! *nak ambil hati*



sebenar nya amoy ade je buat activities sepanjang sem ni,
contoh nye overnight buat julung2 kali nye selepas hampir setahun lebih 
tak overnight, pergi theme park kat Times Square, tengok movie and 
macam-2 lagi lah. nanti amoy tulis kan dalam blog ni yea.
hope anda semua sabar. 




No comments:

Post a Comment