Blogger Backgrounds

Saturday, 4 February 2012

Early 2012.

Assalamualaikum semua. (^___^)/

Thanks sebab  still nak buka and baca blog Amoy ni. 
okay, post kali ni Amoy nak cerita pasal awal tahun baru 2012.
\(^___^)/

Based on tajuk ni, mesti korang ingat Amoy nak cerita pasal sambutan tahun baru kan ?
sebenarnya, Amoy tak nak cerita pun pasal tu. 
Amoy nak cerita pasal 7 Januari  2012.
kawan lama Amoy and Mak B(Linda) datang,
dah menjadi kewajiban kami, kalau Jah datang, kami kena 
hangout bersama. tak kira lah mana-2 sekali pun.

So, Mak B bagi lah suggestion.. dia suggest supaya kali ni kami
lepak-2 kat KLCC dengan Jah.
Lagipun, kami tak pernah jejak kat KLCC bersama-sama.
So, idea Mak B kami terima dengan besar hati.

Sebelum sampai KLCC, kitrang singgah dekat Berjaya Times Square dulu.
Saja nak merayau-rayau. Lepas kitrang dah puas merayau dekat 
Times Square, baru lah kitrang g KLCC.


sementara nak tunggu monorail datang, snap a picture first.
- monorail Titiwangsa -

we were heading to KLCC.





Sampai je dekat KLCC, kitrang amek sit dekat depan kolam buatan di antara mall KLCC and taman.
Sempat lah juga si Mak B snap gambar kami dekat situ
dengan camera DSLR dia yang baru dia beli masa PC Fair dekat KLCC.

pinjam glases si Jah.


 
rapat nya Jah dengan Mak B.
macam adik beradik.


dah puas snap gambar kat situ, kitrang pun nak relax-2
dekat taman yang berdekatan. So, kitrang pun gerak  untuk mencari port 
yang agak-2 baik untuk kami relax-2 and bebas
dari segala pemandangan yang boleh membawa kepada penambahan
dosa or usikan-2 dari budak-2 nakal.

Jah.


with Mak B.


this picture was taken by Mak B.

with Jah.


kitrang lepak kat KLCC agak lama jugak, and then kitrang 
gerak balik ke kolej pun, dah malam.
kitrang sampai kolej hampir pukul 10-11 malam.
seriously, kitrang penat tapi berbaloi kot !
hahaha 

tu je lah yang amoy nak cerita pasal awal tahun 2012. hahaha
nice starting year ! haha
happy kot !



I'm so sorry.

Assalamualaikum and salam sejahtera semua. 
ewahh..macam nak bagi ucapan plak kan ? haha
korang semua macam mana ? sihat kah ? haha 

okay, straight to the point..
tajuk hari ni kena sangat sangat dengan apa yang amoy nak luah kan.
Amoy nak minta maaf dekat awak-2 semua sebab dah lama tak menulis blog.



 I know
some of you guys ni bila online je, mesti buka blog amoy kan ?
sorry sangat ye. I'm too busy this semester. haihhh...sampai
amoy jatuh sakit banyak kali dalam sem ni sebab terlalu banyak
kerja and tekanan.

bukan niat untuk amoy nak memperanak-anak-tiri-kan blog ni, 
tapi masa tak mengizin amoy untuk menulis blog. 
masa tido pun tak cukup ini kan masa untuk menulis blog. haihh..
I'm so sorry for once again.
wink-wink ! *nak ambil hati*



sebenar nya amoy ade je buat activities sepanjang sem ni,
contoh nye overnight buat julung2 kali nye selepas hampir setahun lebih 
tak overnight, pergi theme park kat Times Square, tengok movie and 
macam-2 lagi lah. nanti amoy tulis kan dalam blog ni yea.
hope anda semua sabar.