Blogger Backgrounds

Wednesday, 2 November 2011

kempunan.!

Wednesday, 02/11/2011

Salam blog.

adeehhh.. aku tengah kempunan nak makan banyak benda
selama aku cuti semester ni. hahaha

kempunan aku start dengan nak makan ayam goreng.
adehh..kalau aku kat kolej, sampai
aku tak larat nak hadap ayam goreng. hahaha
erti kata lain, senang lah nak dapat and makan.



okay. kempunan ayam goreng tak abes lagi, tak lama pas tu plak 
aku kempunan nak makan carbonara pulak dah !
huhuhuhuhu.. adehh.. sedap nye ! 


tu kisah carbonara. then aku kempunan nak makan laksa penang
plak. adehh.. teringat aku kat laksa penang mak cik yang jual kat area kolej aku.
hahahaa.. apam balik dia pun terbaik laahh !
sedap gile laa ! nih yang buat aku bertambah tak
sabat nak balik kolej. huhuhhuh.


okay, lepas tuh plak.. aku kempunan nak makan laksam plak.
hhaha adek beradik si laksa lah jugak.
aku akan beli time pasal malam kat nan area kolej aku.
ri isnin. hahahaa adehh.. kat kedai akak tuh. laksam dia
perrgghhh.. superbb ahh..! huuhhuhuh



nk dapat semua nih payah sikit.
tetambah kalau kat umah nih, lagilah. huhuh
bukan semua nak ikot selera aku. kang tak pasal je
aku kene ketuk nan mummy aku.
hahahhaaa.. adehhh.. sumpah aku tak sabar nak balik kolej bile terkenang kan
makanan-makanan yang aku tgah kempunan spanjang cuti sem nih.
haaaiiisshh.. ape pun tak boleyh. hahahah


No comments:

Post a Comment