Blogger Backgrounds

Wednesday, 2 November 2011

kempunan.!

Wednesday, 02/11/2011

Salam blog.

adeehhh.. aku tengah kempunan nak makan banyak benda
selama aku cuti semester ni. hahaha

kempunan aku start dengan nak makan ayam goreng.
adehh..kalau aku kat kolej, sampai
aku tak larat nak hadap ayam goreng. hahaha
erti kata lain, senang lah nak dapat and makan.



okay. kempunan ayam goreng tak abes lagi, tak lama pas tu plak 
aku kempunan nak makan carbonara pulak dah !
huhuhuhuhu.. adehh.. sedap nye ! 


tu kisah carbonara. then aku kempunan nak makan laksa penang
plak. adehh.. teringat aku kat laksa penang mak cik yang jual kat area kolej aku.
hahahaa.. apam balik dia pun terbaik laahh !
sedap gile laa ! nih yang buat aku bertambah tak
sabat nak balik kolej. huhuhhuh.


okay, lepas tuh plak.. aku kempunan nak makan laksam plak.
hhaha adek beradik si laksa lah jugak.
aku akan beli time pasal malam kat nan area kolej aku.
ri isnin. hahahaa adehh.. kat kedai akak tuh. laksam dia
perrgghhh.. superbb ahh..! huuhhuhuh



nk dapat semua nih payah sikit.
tetambah kalau kat umah nih, lagilah. huhuh
bukan semua nak ikot selera aku. kang tak pasal je
aku kene ketuk nan mummy aku.
hahahhaaa.. adehhh.. sumpah aku tak sabar nak balik kolej bile terkenang kan
makanan-makanan yang aku tgah kempunan spanjang cuti sem nih.
haaaiiisshh.. ape pun tak boleyh. hahahah


errr..hhuhu

Tuesday, 01/11/2011

Salam blog.

hari Jumaat nih, bersamaan dengan 04 Oktober 2011,
mesti ramai kan yang ngadap tv. hahaha
well, anugrah skrin kan.
sedang artis-artis yang dah tercalon tu gementar
dorang menang ke tak kan.



aku and dak-dak UiTM pulak lain cite nye.
kitrang gementar pasal result kitrang kluar Jumaat nih.
adehh !! aku rasa tenat ouh.!
pape pun, aku kne pasrah la kan.
huhuhu



macam-macam lah perasaan aku sekarang nih. huuuhuh
jap aku rase tenang, then tetibe aku ase macam
sasau sikit, pas tuh plak aku rasa macam
nak marah lah. 
pokok nya, aku tak rasa tenang lah !
huhuhu





aku tak rase plak aku tercalon untuk dapat dekan sem nih. huhuhu
nampak nye, terpakse lah
aku kne struggle lebih sikit sem akan datang nih.
sape tak nak dekan kan ?
aku nak jugak nek stage yang di idam-idam kan
semua dak-dak UiTM. 




semester akan datang ni pun tak lame lagi nak start dah.
ade lah lagi dalam dua minggu lebih saki baki
cuti semester kitrang. haishh..
pas dapat result, mesti tangan aku tak kan berpisah nan
hand phone. nanti ramai lah yang text and call aku.
hahahhaa 
semata-mata nak tau aku nye result.
kat telinge nih dah terngiang-ngiang soalam-soalan
yang dorang nak tnye.
hahahaha

pape pun, all the best ahh ! hahhaha




Happy Birthday K A W A N .

Monday,   24/10/2011


Salam blog.

October 24. satu tarikh yang aku kne ingat even dah macam-macam 
yang jadi antara makhluk Allah nih spanjang perkenalan kitrang.
sape? haahhaa 
dia seorang lelaki yang agak tinggi. (sangat tinggi okay.)
berwajah agak korean sikit, style die pun
lebih kurang lah jugak ke arah korean style and dia nih
kira salah seorang peminat K-pop lah jugak.

tarikh yang aku sebut kan tadi tuh, sebenar nya tarikh birthday dia.
hahahaha aku nih takde lah zalim mane pun,
aku tetap anggap die SAHABAT aku.
takde rase dendam, takde rase benci, and rase nak bermusuh?
lagi lah takde kan. hahahaha




pape pun, aku dah wish birthday die. hahaha aku tak tau lah
 aku nih orang first  wish ke tak kan. hahha
perlu pulak aku nak fikir macam tuh kan? hahahah
janji aku tak tunjuk yang aku nih budak-budak sangat.
lagipun, bende dah lepas kan, bia je lah. aku hope sangat pas nih
life die happy lah bersama-sama nan KAWAN-2 
dia yang BAIK , BAGUS , and CARING tuh .
Amin!



thanks a lot F R I E N D S .

Saturday, 22/10/2011

Salam blog.

first of all, i would like to thanks for those who are still keep reading ,
follow my blog and keep waiting for my update post. hahaha
=D

okay. tittle kali nih,

" Thanks a Lot F R I E N D S . "

sebenar nye nak letak tajuk

" I'm Not Okay "

bukan lagu yang di bawa oleh My Chemical Romance (MCR) yea.
sebab nak letak tajok nih, maybe sebab mase aku nak
mencorat coret nih pun, dalam keadaan
yang tak brape nak okay sangat lah. aku
tengah marah, bingung, sedih and rase macam nak blasah orang
pun ade jugak. hahaha

okay. macam nih ,
aku terbace something yang dah buat darah aku menyirap dekat
wall facebook kakak super senior aku.
dari sape lagi, kalau bukan dar dak bilik aku yang
ntah ape yang die sakit hati nan aku sangat tuh.
okay, maybe ni bende kecik je, tapi kepada sesiapa yang tau
masalah nih, dorang tau lah.

bile aku terbaca apa yang pompuan tuh cakap.
tetibe je teringat ape yang dah jadi sem nih.
aku ade cite sikit pasal kes nih kat blog
jugak dalam post yang
ber-tittle
" haishh.. "

seriously, aku tak faham lah dengan dorang nih.
sape?
hurm.. kalau di ikut kan hati, memang nak je
aku mention name dorang tuh.
tapi, xnk lah.

dorang nih dak-dak rumah aku jugak.
sorang tuh dak sebilik nan aku.
yang lagi dua orang, bilik sebelah.
laki pun ade jugak. dua orang.
sorang EX-BOYFRIEND and sorang lagi,
boyfriend salah seorang dari minah-minah
bajet HOT , ANGGUN , dan di  SUKAI RAMAI .


yang aku pelik sangat, perlu pulak dorang nak
sakit hati dengan aku.
kalau EX-BOYFRIEND aku tuh tak kesah lah kan.
aku faham lah kenapa dia
nak sakit hati nan aku. sebab aku
dah agak dia nih JENIS yang
TAK DAPAT  TERIMA  KENYATAAN .
and BAJET dia nih MATANG .


aku admit aku nih childish .
at least aku tau bukan nya orang yang tak boleh
terima kritikan orang and aku jugak dapat terima kenyataan untuk sesuatu
yang dah jadi tak kira lah baik or buruk skali pun.


semua nih jadi lebih teruk dari yang aku jangka kan
bila ada LALAT-LALAT
berkeliaran di sekeliling dia ni and
membunyikan SUARA-SUARA  yang membingit kan
langsung menyemarakkan lagi
API  yang kian MEMBARA .


then, bukan aku sorang je yang pelik ,
orang - orang yang selalu di samping aku pun turut
pelik. sebab? kenapa?



hehehe yelah, orang yang TAK BERKAITAN tetibe
je turut nak MASUK CAMPUR dalam hal ni.
asal lah dorang saket hati nan
aku sangat pun aku tak tau lah.

yang  COUPLE  nih pun satu hal.
ape lah yang korang sakit hati nan aku hah?
aku tak penah pun nak kacau relation korang.
haishh.. pelik !



okay, aku tau.
selalu nya lah kan, kalau orang macam korang nih buat macam nih,
maksud nya korang rasa TERANCAM nan aku kan?
tapi kenapa pulak korang nak rasa macam tu?
bagus sangat kah aku di mata
korang sampai korang anggap aku ni
ancaman korang ?
hurmmm..

now, kepada dua orang dak pompuan yang takda kena mengena dalam hal ni.
okay. aku tau korang CANTIK  , ANGGUN ,
and korang jugak pandai BERGAYA .
tapi sayang, korang ni agak bodoh di mata aku.
sebab, korang ikut kawan kau yang
takda MANNER tu.
secara tak lansung membuat kan korang jugak
hilang MANNER .
ape masalah dak-dak ni dengan aku pun, aku tak tau lah.
so, aku klasifikasi kan jugak,
yang mereka ni rasa TERANCAM dengan aku.


ouh. ade lagi satu. masih panas lagi nih.
untk pompuan yang sebilik nan aku. aku tak faham nan dak nih sejak
awal kitrang jumpe, sekitar bulan Jun 2010.
ouh.. back to the topic.
ehh, suke hati aku lah pompuan..aku nak berambus dari bilik tu,
or nak bakar bilik tu ke, aku nak tukar katil ke,
aku nak cat bilik ke, or aku nak ape ke. lantak lah kat aku. yang kau
nak buat ayat saket hati nan aku pehal ?
mental problem kah kau ?
and please lah, jangan nak bajet kau bandar sangat ahh !
dasar budak culture shock !




okay, aku ucap kan JUTAAN TERIMA KASIH
kat korang berlima sebab dah buat
macam-macam kat aku.
tapi sayang sangat, korang dah silap pasal aku.
korang ingat aku nak kecoh-kecoh macam korang ?
ingat aku nak pegi serang korang ?
hehehe.. jawapan aku,
" memang tak ahh "
sebab ?




sebab, aku tau korang memang sengaja nak aku marah
and sakit hati kan. SYABAS ! TAHNIAH !
korang dah buat aku menangis and betul-betul
sakit hati. tapi aku tak tunjuk kan kat
korang lah kan. aku sorok-sorok kan semua tu dari korang.

sebab tu lah jugak bile kat depan korang, aku buat macam
xde pape pun yang jadi. hehehehe
tapi, korang lak yang sakit hati lebih-lebih kan ?
aneh - aneh je korang nih !


Friday, 21 October 2011

kawan lama . . .

salam blog.

kali nih aku nak story pasal membe.
bukan pasal membe tikam blakang or pape. just a friend.
nih nak story pasal seorang membe aku time aku skolah teknik kat 
Sekolah Menengah Teknik Seberang Perai, Pulau Pinang.


okay. kawan aku ni berjantina lelaki. full name die, aku tak tau sgt lah.
yang aku tau name die Hafiz. aku baru-baru nih ade add die kat
facebook. tu pun secara tak sengaja terjumpe facebook die.
and nasib baiklah aku cam sikit muka dia.
kalau tak, sampai kesudah aku tak add dia. hahaha



name facebook dia nih pelik sikit.
watari blues ckoji.
haaaaaa..pelik kan? aku pun tak tertanya kenapa dok
letak nama aneh tuh. ade sejarah ke nan nama tu?
entah lah. nnt aku try tanya dia.

aku ada tnya dia, dia knal aku dr form 4 or form 5.
dia kata maybe form 5.
okay. time form 5, dia class 5 kejuruteraan elektrik 1.
dak pandai! haahaha
aku plak 5 kejuruteraan mekankal 2.
class paling harok !

hehehehe, aku happy lah kawan nan die nih, even aku tak kenal die sangat
and die pun cam aku jugak, tak kenal aku sangat, tapi
tak bermakne kitrang tak boleh kawan rapat kan?
yelah, dulu time skolah stakat tegur-2 
biasa ja. hehehe bukan nya nak sembang ape
sangat pun.hehehe

yang best and buat aku terharu tu, even kitrang tak rapat,
die still engat aku ! hahahahaa
thanks a lot lah weh !

aku rasa tu je kot nak cite pasal mamat nih. hahahaa
nak cite byk pun, tak boleh
sebab aku bukan tau sgt pun pasal die nih. hehehe
yang aku tau, die skarang study kat 
Universiti Pertahanan,
and dia study kat universiti nih dalam
Engineering in Electrical & Electronic ( power )



sekian corat coret aku pasal my ex-schoolmate/teknik.

Monday, 17 October 2011

takut

Salam blog.

kali nih nak cakap bab takut plak.
hehehe.. kenape aku nak sentuh bab takut?
sebab aku tengah dalam ketakutan lah!

aku percaye yang bukan aku je yang takut.
seluruh warga-warga UiTM seluruh Malaysia pun merasi apa yang aku rasa.
sebab, kami semua sedang menghitung hari untuk melihat
result exam kami keluar. huhuhuh
tarikh nye, 04 November 2011 bersamaan dengan hari Jumaat.



seriously, aku sangat takut. sebab, aku tak berape nak yakin dengan 
ape yg aku dah curah kan kat paper final aku sem nih.
bukan aku tak belajar bersungguh-sungguh.
aku dah cube yang terdaya.
walaupun, time exam tuh aku ade banyak
masalah yang bertubi-tubi datang.

aku berharap sangat yang result aku maintain dekat 3 pointer. kalau 
lebih dar 3 pointer, Alhamdulliah.! bersyukur sangat !
kalau tak dapat 3.5 and above, aku tak kesah
sangat sebab aku tak de lah pandai pun !
tapi, satu je aku harap.

aku berharap sangat yang 
aku tak de nak kne repeat ape-ape paper.! 
Amin ! !




Wednesday, 12 October 2011

just nak kongsi ny..

salam blog.

kali ny aku nak share satu lagu.
lagu ny aku tau dari senior aku, kak yan.

ni lah kak yan =)


aku dah tertarik bile first time dengar lagu ny.
aku tak tau kenape, lagu ny macam ade chemistry dengan aku.
hahhahhaa..ntah-ntah aku ny je yang perasan kan.
bg sesiape yang tau lagu ny, jum la nyanyi same.


only hope by mandy more

There's a song that's inside of my soul
Its the one that I've tried to write over and over again
I will wake in the end when it calls
But you sing to me over and over and over again

Chorus:
So I lay my head back down
And I lift my hands and pray to be only yours
I pray to be only yours
I know now you're my only hope

Sing to me the song of the stars
Of your galaxy dancing and laughing and laughing again
When it feels like my dreams are so far
Sing to me of the plans that you have for me over again

So I lay my head back down
And I lift my hands and pray to be only yours
I pray to be only yours
I know now you're my only hope

I give you my destiny
I'm giving you all of me
I want your symphony
Singing in all that I am
At the top of my lungs
I'm giving you all

So I lay my head back down
And I lift my hands and pray to be only yours
I pray to be only yours i pray to be only yours
I know now you're my only hope

Mmmmm mmmmm mmm
Ohohohohohohoh ohhhhh 

Tuesday, 11 October 2011

Perancangan Cuti Semester

salam blog.

cuti semester aku dah start..hehehehe best kan..?hehe best tu memang best..
yang tak best nyer..aku tak tau nak buat ape dengan cuti yang lame ny..
aku tau, ramai yang cakap cuti selama sebulan lebih tu, best sangt..
tapi, bagi aku la kan, wat pe la nak cuti lame-lame. 
aku bukan tak nak kerja, tapi, tak de kerja 
kosong yang boleh nak aku kerja kan..huhuhuhuh

mummy aku cakap, cuti semester ny, 
aku boleh belajar masak and kerja-kerja rumah
 yang patut ade pada setiap gadis-gadis..tapi, masalah nye aku ny,
 bangun tido pun lambat.kalau lambat sikit  tak ape,
 ny nak kena tunggu matahari terpacak 
atas kepale baru la nak bangun. 
kadang-kadang tu, matahari nak terbenam baru la aku bangun..


hahahahhaa...pelik-pelik je aku ny...
tapi takpe, aku akan cube belajar sikit-sikit..yelar, umur aku ny bukan nyer
makin berkurang, tapi makin bertambah year by year..
so, mummy, don't worry okay, anak dara mu ini akan cube 
sedaya upaya untuk jadi anak dara yang boleh la jugak di buat
isteri. hahahahhaa


so, kepada anak-anak dara kat luar sane, ape lagi...
jum la ikowt aku berjuang sekali..
hahahhahaa...korang tak nak ke jadi calon isteri yang the best or
menantu terbaik..hahahaha


 nnt aku nak kena jadi cam ny la...
=)


 haaaa...nak kena belajar masak sendiri ny..kena ada panduan..


tak lama lagi, aku kena take over kerja mummy jap..
hehehhehee..
cari experience nak jadi anak dara yang baik.. 
=)

Monday, 10 October 2011

haishh...

salam blog.

post kali ny nak wat sesi lepas geram, sedih and tak puas aty sikit..heheheh
kenape..?hehehhe nak cite la ny..

D U L U , aku ade la bebrape orang K A W A N , tapi tak brape nak K A W A N sangat la,
s e b a b dorang ny bukan nye N G A M / M A S O K dengan aku sangat. aku ny B U K A N la jenis 
yang M E M I L I H k a w a n , so, aku kawan la nan dorang ny..dah name pown dok S E B U M B U N G ,
so t a k B A I K lah nak M E N Y O M B O N G dengan housemates kan? 

aku E N G A T k a n  semester ny nak la B E R K A W A N nan dak2 seblah bilik aku and budak-2 
rumah yang lain. at F I R S T , semua nya okay. tapi lame pas tu M A C A M - M A C A M yang J A D I .

aku b o l e h S A B A R lagi. then t a k l a m e pas aku B R E A K U P nan boyfriend aku, 
S T A R T dari tu la dorang jadi makin memB U A Tkan aku s a k i t h a t i ! 
FIRST, dorang B E R S O R A K gembire sebab aku dah breakup nan pakwe aku.
(P/S : bkn sbb di TINGGALkan ea.tapi aku yang minx.)

macam-macam dorang U M P A T pasal aku kat bilik. then boleh
 pulak K U T U K - K U T U K aku kat F A C E B O O K .haishhh...mau aku tak B E N G A N G..
.F A C E B O O K tu dah la common place, public. blh pulak nak J A T U H kan M A R U A H
 aku, pegi nye kutuk aku then C A K A P yang B U K A N - B U K A N pasal aku.
T I M E tu aku betol-betol M A R A H. S E D I H pun ade jugak. B A Y A N G kan lah, aku T A K b u a t pape pun katdorang, ny T E T I B E dorang buat aku macam tu. aku B R E A K U P nan bf aku,
 bukan nye nan diorang.then, aku T A K pulak  C A N A N G  satu malaysia pasal K E B U R U K A N diorang or kutuk-kutuk diorang.

yang  T A K p u a s H A T I nye, A D E pulak MAKHLUK-MAKHLUK yang
  TAK TERLIBAT, tapi meL I B A T -kan diri dalam kes ny. pelik an? nampak sangat
 kaki B U S Y BO D Y. hahahhaaa aku K A W A N  r a p a t nan die pun T A K . 
. stakat bg pandangan and dengar cite die sikit-sikit ade la.tapi, yang die S A K I T H A T I
  nan aku jugak A P E K E S . .? gile ape..dorang ny c a k a p yang  a k u ny
  C A K A P  B E L A K A N G la ape la..yang D I O R A N G tu  kutuk 
aku kat f a c e b o o k and dalam bilik A P E C E R W E I ? dok bersila depan aku
 la kalau ta puas aty. ke takowt nan aku?hahhaa 

I N G A T la, kau C A K A P - C A K A P buruk P A S A L o r a n g L A I N and kau M A S O K  C A M P U R hal orang lain, J A N G A N f i k i r tu perkara M U L I A la wei. aku percaya yang orang sekeliling kau pown cakap-cakap pasal kau jugak. sekarang A K U dah P A H A M  s a n g a t  K E N A P E kau D U L U , R A M A I yang M E L U A T and T A K  S U K E nan K A U time kau pra dlu. hehehehhee memang padan nan muke kau pun!

S E R I O U S L Y, aku S I K I T pun T A K G O Y A N G la nan kau. K A U f i k i r  k a u  t u  H E BA T s a n g a t  ahh sekarang? okay. T E R U S K A N . . . K A U  rase M A C A M t u  sebab A K U  t a k bagi R E S P O N D and R E A C T I O N . . . tapi kau kena  I N G A T, s a b a r A K U a d e  L I M I T kalau aku c a k a p S O P A N - S O P AN, which mean aku still b  o l e h C O N T R O L m a r a h, tapi once aku dah bagi amaran and peluang, hope kau  F A H A M - F A H A M la. kau tak kenal aku sape. jadi, J A N G A N buat M A I N - M A I N dengan l i m i t M A R AH aku. marah A K U bukan  macam marah K A U.




Sunday, 9 October 2011

terima kasih

salam blog.

Lame tak update blog Story of Cotton.candy's Life.
biase la hujung-hujung semester ny, semue student UiTM busy dengan final exam. 
Alhamdulillah, hari ny, hari Sabtu, 08 Oktober 2011, peperangan aku dah terakhir untuk semester ni.

okay, amoy nak close topic pasal final exam. benda ni buat aku rasa gerun.
kenapa?
hehehheee...takut nak tggu result keluar pulak.huhhu :'(


--------------------------------------------------------------------------------------------------------

okay, now aku nak open story pasal title aku yang bertajuk "TERIMA KASIH"

Rabu, 05 Oktober 2011.

Hari yang paling S E R O N O K and indah untuk aku. Aku pasti, bukan aku seorang je yang rasa macam tu.
Aku, J U N I O R - J U N I O R and K A K A K - K A K A K s e n i o r dinner and take a pictures sama-sama untuk hari yang tak kan kitrang lupe kan ni.
Demi memenuhi P E R M I N T A A N junior kami, I Z A H untuk M A K A N malam B E R S A M A,
kami m e n g o s o n g k a n J A D U A L / A K T I V I T I untuk malam Rabu tu. 
Tak terlintas nak amek gambar, tapi
dah alang-alang kan kitrang dah bersame, tunggu lagi...
hahahahhaaa

lepas je kitrang makan, terus b a l i k B I L I K then G E T r e a d y untuk b e r - P H O T O s h o o t .
T E M P A T yang jadi P I L I H A N kitrang malam tu kat P L A Y G R O U N D berdekatan
dengan asrama putera kolej kami.
S E R I O U S L Y , kitrang memang E N J O Y T H A T M O M E N T so much..!
aku lampirkan b e b e r a p a keping G A M B A R yang boleh aku lampir kan.
nak U P L O A D b a n y a k - b a n y a k S U S A H..mau ade dalam seratus lebih..
hehehehe.. <3


<3 sayang korang sangat. <3

t a k e n B Y : m e e n 


 with keru kero. sayang kau ketat-2.! 


<3 kakak senior saye..kak chanoy.. <3
 

<3 kakak senior saye jgk..kak amalina(kak mek).. <3

<3 K A M I <3
 t a k e n B Y : k a k m e k .

 
dah macam potrait family.
 t a k e n B Y : m e e n

 
S U K A sangat gambar ny.. C A N T I K . !
 t a k e n B Y : kak mek

 
L . O . V . E


gaya bebas..



alahai...aku tak sempat nak pose, dah snap..huhu :P


<3 kakak senior saye..kak yan.. <3 kami syg kak yan.. <3


..memori bersama..


ahaks..kami sayang kakmek and kak chanoy..

s . m . i . l . e

c . a . n . d . i . d
t a k e n B Y : m e e n M U F F I N .




T H A N K S a lot to m e e n M U F F I N sebab jadi camera-gurl untuk malam ni.

 

Saturday, 17 September 2011

t e n s i o n . . !

seriously, aku bosan n tension giler dok terperap dalam umah je..haisshhh...
nak kuar, cuace cam ta mengizinkan la plak..plus, duit pown  tgah  kurang wat mase ny.
yang wat aku lagi bertambah tension, tadi kawan aku ade ajak g konsert  S U A R A K A M I 
yang berlangsung di  D A T A R A N M E R D E K A  hari ny. seriously nak g, sebab btol-2 nak
kuar g  SO M E W H E R E  asal kan bukan terperap kat dalam umah ny. tp, nak wat cam ne
 E K O N O M I  tak megizinkan aku untuk pergi ke mane-2 untuk  m e - R E A L E A S E - k a n tension 
yang semakin membeku ny.


cam ny la keadaan aku skarang..huhhuhu  ='(


kekenyangan

salam blog.
hari ny, hari Jumaat, 16 September 2011, bersamaan dgan Hari Malaysia
aku n kengkwan aku g O P E N  H O U S E  dekar2 area ostel aku ny.
Alhamdulillah, aku bersyukur kepada-Nya atas rezeki yg telah Dia berikan.
malas nak coret kan byk-2 skarang sbb aku da sgt kenyang n malaas sikit. hehehehe
so, aku ade bebrape keping gmbar yg sempat aku n kengkwan aku S N A P - S N A P K A N
untuk tatapan and K E N A N G - K E N A N G A N  kami raye tahun ny. <3



- wif  kak chanoy -


^___^  . KAMI . ^___^

t a k e n b y :
xtau la, abg yg keje katering utk event ny jgk. 
btw, thx bang.

dari kiri : 
kak ummie, fyr rah, kak mek, me, last but not least kak chanoy.

p/s : yang makhluk2 kat blakang kitrang tu, xtau la bile mase dorang g posing 
kat blakang kitrang..haisshh...xpe la, bia la asalkan dorang epy.


^___^  . K A M I . ^___^

t a k e n b y :
abg yg same jgak yang amek kan gmbar ktrang yg kat ataas tdi.
sekali lagi terima kasih bang.

dari kiri : 
me, fyr rah, kak ummie, kak chanoy, and kak mek.


- S A T E A Y A M -

 ny la makanan yang menjadi pilihan kitrang malam ny.
S E R I O U S L Y, sedap ouh sate ayam ny..yummmy..yummmmy...



- A I R  B E R K A B O N A T  S T R A W B E R R Y -

air berkabonat perisa strawberry ny la yg menjadi penghilang dahaga and penyejok tekak
yang menjadi pilihan kitrang. 


- L A K S A  P E N A N G -

perggghhh... S E R I O U S L Y laksa penang malam tu S E D A P giler.! rase laksa die tak de yg kurang,
semue nyer P E R F E C T..!! kitrang memang E N J O Y   malam ny.


 - B I H U N  S U P -

yang ny pown T A K D E T A N D I N G A N nyer jgak dengan laksa penang tadi..
kitrang M A K A N sampai xde seurat bihun and setitis kuah pown yang tinggal.


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

malam yang amat M E N G E N Y A N G A N K A N and B E S T bagi kitrang untuk raye
 di kolej untuk tahun ny.


itu je yang dapat aku coret kan untuk event 16 September 2011.
maaf la kalo ia nye agak bosan, well aku kan baru lagi dalam dunie blogger ny.
so, maafkan atas kebosanan blog aku ny. hehehehe 
btw, thx a lot kepada sesiapa yang sudi meluangkan masa membaca blog ini.
sayang korang..!!